Astazi in cadrul sectiunii "Lectii" o sa ilustrez un Flat Comun, pattern ce respecta toate regulile NeoWave si are o vizibilitate clara.
Cei care invata de pe acest Blog il pot gasi in propriile grafice si il pot studia.
Nota: Probabil o sa cautati informatii pe net legate de NeoWave, dar site-uri numarate pe degete pot ilustra patternuri NeoWave realiste care respecta toate regulile teoriei.
Succes!
Wolf
Cei care invata de pe acest Blog il pot gasi in propriile grafice si il pot studia.
Flat Comun |
Succes!
Wolf
Salut Iulian,
RăspundețiȘtergereCred ca vorbim despre carti diferite. Conform celor scrise de Neely 5-18, intr-un plat normal (comun) , valul b este intre 81% si 100%(inclusiv) din valul a, (la tine depaseste 100%), iar valul c este intre 100% si 138,2% din valul b, aici este mai mic de 100%. Conform cartii este un plat cu val b puternic si c esuat(?), ceea ce ar insemna daca este identificat corect patternul ca va fi retras in totalitate.
Succes!
Ovidiu
anonim: de acord
RăspundețiȘtergere1. Un flat cu val B puternic este atunci cand valul B retrage valul A in totalitate si poate sa ajunga chiar si la 123%, 132% samd din valul A. In flatul de mai sus valul B este cu putin mai mare in pret decat A, astfel ca pentru a fi considerat flat cu val B puternic ar fi trebuit ca valul B sa fie mult mai mare in pret.
RăspundețiȘtergere2. Valul C retrage in totalitate valul B, pe grafic AU FOST MARCATE punctele de inceput si de sfarsit ale valurilor, asadar nu este un flat cu C ratat.
Cred ca nu mai are rost sa continuam aceasta dezbatere, am ajuns la concluzia ca eu unul, nu stiu nici macar ce este un val, ba chiar nici nu stiu ce citesc. Cu parere de rau, buna intentia, dar atat.
RăspundețiȘtergereOvidiu
Ovidiu, este adevarat, conform NeoWave nu identifici corect valurile.
ȘtergereBuna ziua,
RăspundețiȘtergeredin pacate trebuie sa recunosc si eu ca principala dificultate este identificarea punctelor de inceput /sfarsit ale valurilor .
daca puteti defalca analiza lui O-A ca o lectie ,va multumesc.
Remus
Buna ziua Remus!
RăspundețiȘtergereIn NeoWave lucrurile au o ordine de invatare si o ordine de analiza logica.Trebuie sa stii ca pana nu inveti sa faci plotarea unui grafic care urmeaza sa fie analizat si pana nu folosesti instrumentele de masurare a valurilor punctele de inceput si de sfarsit ale unui pattern sunt de domeniul iposibilului.
Pot sa postez eu pe acest Blog nu o lectie dar 50 fara lucrurile de baza nu am cum sa fiu nici explicit nici inteles nici de tine nici de altii care cred ca fara baza pot obtine rezultate.
Internetul este plin de analize tehnice atat pe tehnica EWA Clasic cat si pe tahnica NeoWave. Apare intrebarea: cate din aceste analize au un grafic plotat?
Asta este problema de baza la 99% din cei care incep sau incerca sa invete EWA Clasic sau NeoWave.
Succes!
Wolf