Buna ziua, Daca consider pct b la nivelul liniei verzi de sus atunci timpul consumat de valul c este egal cu suma timpilor lui a si b . Deci pot considera o structura double zig zag incheiata la 2360 ? Daca pretul va face un nou minim atunci maximul valului curent inceput in 2360 la 24 noiembrie va putea fi considerat un nou pct x ? Multumesc ,Remus .
Da, este corect ceea ce spui si este varianta "verde" prezentata pe grafic (o structura tripla in care primele 2 faze corective sunt de tip zig-zag). Atentie insa, poate sa fie la fel de bine si cea de-a doua varianta, in care faza 2 corectiva sa nu fie un zig-zag ci un triunghi.
Multumesc . inteleg ca varianta verde este pt cazul in care pretul va face un nou minim si 2530 devine un nou pct x urmat de un triunghi SAU din acest pct c=2360 pret poate urca pt pct d care va da un triunghi si intreaga corectie din 4000 sa devina a b c x a b c d e =zig zag x triunghi. Poate conta faptul ca timpul val c din 3700 in 2860 a fost consumat de structura a b c ulterioara pct x ? Remus.
Timpul valului c din primul zig-zag este egal cu timpul valului a + timpul valului b. Nu imi dau seama bine din intrebare la ce te referi. Poate revii cu un link la un grafic.
Am inteles acum. Nu, nu are nici o legatura timpul valului c din primul zig-zag cu timpul consumat de structura urmatoare. Cand comparam timp sau pret comparatia o facem doar intre valuri care apartin aceleiasi structuri.
Am citit in carte ca in formatiuni corective cu val x pot aparea triunghiuri exp nelimitative .Cum ar trebui sa arate in cazul nostru pe eur/usd ? remus.
Triunghiurile expanding nu pot aparea la sfarsitul fazelor corective (sa citesti cu atentie capitolul despre structurile corective complexe). Triunghiurile expanding pot fi insa in pozitia unui val X. Un exemplu in acest sens il gasesti in articolul "AUD-USD: Formarea unui triunghi expanding pe Daily Plot" si "AUD-USD 05.11.2014".
Buna ziua,
RăspundețiȘtergereDaca consider pct b la nivelul liniei verzi de sus atunci timpul consumat de valul c este egal cu suma timpilor lui a si b .
Deci pot considera o structura double zig zag incheiata la 2360 ?
Daca pretul va face un nou minim atunci maximul valului curent inceput in 2360 la 24 noiembrie va putea fi considerat un nou pct x ?
Multumesc ,Remus .
Da, este corect ceea ce spui si este varianta "verde" prezentata pe grafic (o structura tripla in care primele 2 faze corective sunt de tip zig-zag).
RăspundețiȘtergereAtentie insa, poate sa fie la fel de bine si cea de-a doua varianta, in care faza 2 corectiva sa nu fie un zig-zag ci un triunghi.
Multumesc .
Ștergereinteleg ca varianta verde este pt cazul in care pretul va face un nou minim si 2530 devine un nou pct x urmat de un triunghi SAU
din acest pct c=2360 pret poate urca pt pct d care va da un triunghi si intreaga corectie din 4000 sa devina a b c x a b c d e =zig zag x triunghi.
Poate conta faptul ca timpul val c din 3700 in 2860 a fost consumat de structura a b c ulterioara pct x ?
Remus.
Timpul valului c din primul zig-zag este egal cu timpul valului a + timpul valului b. Nu imi dau seama bine din intrebare la ce te referi. Poate revii cu un link la un grafic.
ȘtergereTimpul val c din primul zig zag =timpul consumat de structura celui de al doilea zig zag masurat din pct x.
Ștergereremus.
Am inteles acum.
ȘtergereNu, nu are nici o legatura timpul valului c din primul zig-zag cu timpul consumat de structura urmatoare. Cand comparam timp sau pret comparatia o facem doar intre valuri care apartin aceleiasi structuri.
Am inteles.remus
RăspundețiȘtergereAm citit in carte ca in formatiuni corective cu val x pot aparea triunghiuri exp nelimitative .Cum ar trebui sa arate in cazul nostru pe eur/usd ? remus.
RăspundețiȘtergereTriunghiurile expanding nu pot aparea la sfarsitul fazelor corective (sa citesti cu atentie capitolul despre structurile corective complexe). Triunghiurile expanding pot fi insa in pozitia unui val X.
RăspundețiȘtergereUn exemplu in acest sens il gasesti in articolul "AUD-USD: Formarea unui triunghi expanding pe Daily Plot" si "AUD-USD 05.11.2014".