Dupa cum am spus in analiza precedenta, in caz ca
EUR-USD trece de nivelul 1.2440 numaratoarea
se va schimba. Nu am schimbat numaratoarea dar am revizuit analiza.
BCE si-a atins
obiectivul! Ramane sa vedem daca piata accepta obiectivul BCE.
In Weekly Plot se vede
cum am revizuit valul X, care fiind un val lipsa este foarte greu de analizat ce umeaza dupa el,
miscarile dupa acest val. Daily Plot
imi arata ca valul c din faza doi corectiva a inceput. In urmatoarele
saptamani ma astept ca piata sa se consolideze in zona 1.24-1.22 si valul c din faza doi corectiva sa fie
divizat.
Pregatire pentru
tranzactionare BUY. Pe grafic se vede plasarea primului ordin in piata la
nivelul de 1.22. Explicatiile tranzactionarii o sa fie date ulterior.
Salut,
RăspundețiȘtergereDe ce ai coborat valul x un pic mai jos decat era in analiza precedenta ? Care este rationamentul ?
Cu respect,
Dan,
RăspundețiȘtergeremiscarea descendenta corectiva este o structura dubla cu val X lipsa. Valul X este marcat pe grafic orientativ, insa el conform teoriei este un val lipsa pentru ca este foarte mic in pret si timp. Este foarte dificil, asa cum s-a spus si in articol, sa identificam locul exact al acestui val.
Este dificil, insa nu imposibil!
Daca ne uitam la structura anterioara, ea este un zig-zag. Timpul valului c intr-un zig-zag nu poate sa fie mai are decat timpul valului a si b luate impreuna. Daca ai sa pui un Fibo de timp si ai sa masori timpul valului a si b, vei vedea ca se ajunge in zona in care incepe acest val X revizuit. Valul X este pus asadar la limita. Poate sa fie putin mai sus, dar nu mai jos pentru ca incalcam regula de timp dintr-un zig-zag.
Acum, poate ca aceasta explicatie sa nu fie completa. Poate ca raspunsul la intrebarea ta necesita si coborarea in time-frame-uri mai mici, in care, asa cum sti nu este foarte indicat sa incercam sa identificam patternurile invatate, pentru ca adesea ele sunt deformate.
Daca raspunsul meu nu este suficient, Iulian va veni sigur cu completari.
Manuela,
RăspundețiȘtergereSincer m-am gandit si eu la acest rationament si are logica, dar am vrut sa fiu sigur si in alta ordine de idei am vrut sa vad si gandirea unor traderi mai experimentati si care cunosc mai bine teoria decat mine.
Va multumesc din suflet,
Cu deosebit respect pentru tot cea ce faceti aici,
Dan
Multumim Dan :)
RăspundețiȘtergerecomo se decía anteriormente que si el mercado rompía el 1.2440 el conteo cambiaria. No entiendo muy bien como al cambiar la posicion de C y al mismo tiempo X, cambie el conteo actual de a,b y c formándose ahora.
RăspundețiȘtergereEl conteo actual que se esta formando es la fase 2 de una correcion compleja. Si la fase 1 cambia, cambia tambien su amplitud, es decir el tiempo y precio. La fase 2 en una correcion compleja tiene que ser en tiempo y precio mas que el tiempo y precio de la fase 1, por lo tanto el cambio que se hizo en la fase 1 del par influencia la amplitud que esperamos de la fase 2.
RăspundețiȘtergereSi tu pregunta se refiere a la estructura de la fase 2, en este caso del par EUR-USD, el cambio del precio y tiempo de la estructura 1, no influencia la estructura que sera en la fase 2.
Tambien Luis, lee con atencion el capitulo que se refiere a las correciones complejas. Hay ciertos estructuras para la fase 1 y 2 de una correcion compleja.
Asi que, para que esta respuesta sea completa y no referente a lo que ocurre hoy en el par EURO-USD, quiero anadir que si la estructura de la primera fase correctiva cambia, es posible que la estructura de la fase 2 no sea la que era antes, que cambie tambien.
Gracias Manuela, voy a leer el capítulo de las correcciones complejas.
RăspundețiȘtergereMe gusta mucho el Neo Wave porque cada regla tiene su lógica.