Buna Manuela, Valul x poate fi un Terminal ? Este adevarat ca nu este inca confirmat si ca nu mai este mult timp pana cand piata ar trebui sa retraga tot terminalul in mai putin de 50 % din timul formarii terminalului.
Buna Dan, valul X nu poate sa fie un impuls terminal pentru ca structura unui val X este una corectiva, iar un impuls terminal este o structura impulsiva (chiar daca valurile sunt corective). Apoi, un impuls terminal, asa cum ii spune si numele, termina o structura mai mare in grad, ori in cazul valurilor X nu se intampla, valurile X fiind valuri de legatura intre doua structuri corective. In al treilea rand, faptul ca o structura este retrasa in mai putin de 50% din timpul formarii nu o face sa fie un impuls terminal. In NeoWave o structura se confirma prin regulile de alcatuire, miscare post-pattern si context. In cazul de fata ai doar miscare post-pattern. Nu ai structura (valul X nu este un val impulsiv ci corectiv) si nu ai context.
Aha, inseamna ca valurile f si g nu sunt de acelasi grad ? Eu stiam ca 2 valuri sunt de acelasi grad numai atunci cand, unul dintre ele ( adiacent ) depaseste bariera de 33 % ca timp. De pret nu stiam ca trebuie 33 % la valul adiacent. Acum se naste definitia: Doua valuri adiacente sunt de acelasi grad, daca respecta conditia de 33 % ( timp si pret ). Este corect ? Vreau sa notez si de aceea te rog, daca ai o alta formulare a definitiei gradului sa ma ajuti.
Dan, pentru ca 2 valuri adiacente sa apartina aceluiasi pattern este nevoie sa se respecte regulile de proportionalitate: 1. cel mai mic in PRET trebuie sa fie mai mare decat 33% din cel mai mare. 2. cel mai mic in TIMP trebuie sa fie mai mare decat 33% din cel mai mare.
Buna Manuela,
RăspundețiȘtergereValul x poate fi un Terminal ? Este adevarat ca nu este inca confirmat si ca nu mai este mult timp pana cand piata ar trebui sa retraga tot terminalul in mai putin de 50 % din timul formarii terminalului.
http://vvcap.net/db/iZ0Ez77HIMg6Vwietaml.htp
Cu respect,
Buna Dan, valul X nu poate sa fie un impuls terminal pentru ca structura unui val X este una corectiva, iar un impuls terminal este o structura impulsiva (chiar daca valurile sunt corective).
ȘtergereApoi, un impuls terminal, asa cum ii spune si numele, termina o structura mai mare in grad, ori in cazul valurilor X nu se intampla, valurile X fiind valuri de legatura intre doua structuri corective.
In al treilea rand, faptul ca o structura este retrasa in mai putin de 50% din timpul formarii nu o face sa fie un impuls terminal.
In NeoWave o structura se confirma prin regulile de alcatuire, miscare post-pattern si context. In cazul de fata ai doar miscare post-pattern. Nu ai structura (valul X nu este un val impulsiv ci corectiv) si nu ai context.
Buna Manuela,
RăspundețiȘtergereAtunci ramane ca structura in valul x, Dyametricul ?
Este bine reprezentat ?
http://vvcap.net/db/ztNHt1UNVkfTqdLY4cWL.htp
Cu respect,
Dyametricul nu este bun, asa cum l-ai identificat tu. Uite-te la valurile f si g. Valul g este mult prea mic (mai mic de 33%) din valul f, ca pret.
ȘtergereManuela,
RăspundețiȘtergereValul g este mai mare de 33 % din valul f.
http://vvcap.net/db/ag5woH_CivDVmgICSzTF.htm
Cu respect,
In timp da, e corect. Eu insa vorbeam de pret.
ȘtergereAha, inseamna ca valurile f si g nu sunt de acelasi grad ?
ȘtergereEu stiam ca 2 valuri sunt de acelasi grad numai atunci cand, unul dintre ele ( adiacent ) depaseste bariera de 33 % ca timp. De pret nu stiam ca trebuie 33 % la valul adiacent.
Acum se naste definitia:
Doua valuri adiacente sunt de acelasi grad, daca respecta conditia de 33 % ( timp si pret ).
Este corect ?
Vreau sa notez si de aceea te rog, daca ai o alta formulare a definitiei gradului sa ma ajuti.
Cu respect,
Dan, pentru ca 2 valuri adiacente sa apartina aceluiasi pattern este nevoie sa se respecte regulile de proportionalitate:
Ștergere1. cel mai mic in PRET trebuie sa fie mai mare decat 33% din cel mai mare.
2. cel mai mic in TIMP trebuie sa fie mai mare decat 33% din cel mai mare.
Am notat,
ȘtergereMultumesc,