Weekly Plot |
Daily Plot |
Paritatea USDJPY dezvolta un Flat sever pe Weekly Plot de 4 luni de zile. Consolidarea severa ne poate anunta comportamentul pietii in viitor. Daca Flatul se confirma, paritatea USDJPY o sa dezvolte un trend de cateva luni de zile ascendent pe termen mediu.
Pe Daily Plot se observa inceputul unei miscari descendente pe termen scurt (tred minor). In analiza tehnica NeoWave acest trend este clasat ca un val C al Flatului care se dezvolta pe Weekly Plot. Ma astept ca trendul minor sa dureze intre 5-6 saptamani pe zona de pret 550 de pipsi.
Am marcat ca val x(1) - extins primul segment din valul C al Flatului mai mare in grad. Se vede ca valul 1 al valului C pare se fie divizat, din acest motiv am presupus ca poate sa fie valul extins al impulsivei C. Mare atentie le segmentatie si la gradele pe care le analizati utilizand analiza NeoWave sau EWA Clasic! Impulsiva presupusa pe Daily Plot nu termina trendul valului C care ar fi un segment al Flatului de pe Weekly Plot, ci este doar parte dintr-un pattern cu o amplitudine mai mare in pret si timp.
Tranzactionare pe termen scurt deschisa in SHORT!
Tranzactionare pe termen mediu si lung LONG pentru acumulare de pozitii.
Mare atentie la riscurile asumate si nu incalcati Managmentul Riscului!
Nota: Obiectivul minim al unui trader trebuie sa fie o fluctuatie! O fluctuatie in Unitatea de Masura dupa tehnica valurilor este: Timp: 3-14 zile, Pret: 250-300 pipsi (depinde de volatilitate). Nu va lasati parada mirajului profiturilor rapide cu tranzactionari zilnice daca nu stapaniti tehnica de tranzactionare Scalping sau o tehnica foarte bine pusa la punct. In caz contrar reusita este departe de voi, fiindca piata are proprietatea de a-ti dezechilibra emotiile!
Succes!
Wolf
Salut Iulian,
RăspundețiȘtergereIar apare intrebarea pentru mine. De ce ai gandit ca va fi flat si ai renuntat la Dyametric pe weekly plot ? Care este sensul acestor schimbari de numerotatii ? Nu este bine sa asteptam ceva confirmari si dupa aceea sa vedem ce patern s-a format ? Sigur exista niste legi care schimba aceste numerotari, mi le poti arata ?
Cu respect,
Miscarea descendenta este prea puternica pentru un val g al unui dyametric. Momentul unui val g este, in mod normal, mai mic decat al valului precedent.
ȘtergereNu exista reguli de schimbare a numerotarii, Dan. Schimbari de numerotare au loc in special in cazul structurilor corective care prin natura lor sunt miscari complexe.
Manuela,
ȘtergereSunt cazuri cand un val dintr-un dyametric are un momentum mai puternic decat valul anterior si totusi este un dyametric. De exe valul e, valul c din Dyametricul de pe Daily plot eur/usd.
Eu simt ca mai este o regula care nu a fost enuntata referitor la Dyametric
http://vvcap.net/db/QMbq4BLnsvtT3tQGe_fI.htm
Cu respect,
Dan, ai observat foarte corect. Poate exista intr-un dyametric un val care sa aiba un moment mai mare fata de momentul valului adiacent, insa asta nu am vazut ca se aplica si la ultimul val, valul g al dyametricului.
ȘtergereNu exista nici o regula care sa nu fi fost enuntata pe acest blog despre structurile de tip dyametric. Regula principala este ca sunt structuri in care nu se aplica nici o regula :), sunt structuri deformate ale structurilor deja stiute. Este adevarat, Neely spune ca majoritatea valurilor tind sa fie egale in timp (mai putin 1-2 valuri), dar nu este o conditie peste care nu se poate trece, insa, de obicei este respectata.
Cum se afla momentul valului g fata de valul f ? Cumva te referi la timp ?
RăspundețiȘtergereCu respect,
Pe Weekly Plot, Dan, sunt marcate 2 dreptunghiuri albastre. Este o comparatie a momentului valului (a) fata de momentul valul (c) in desfasurare.
ȘtergereMomentul se refera atat de timp, cat si la pret, iar o comparatie intre momentele a doua valuri (adiacente sau nu) se face asa cum vezi pe Weekly Plot.