23 ianuarie 2015

Corectie Complexa - Combinatie Tripla

In acest post o sa ilustrez o corectiva complexa pe o platforma de tranzactionare pe care o poate verifica oricare din voi.De cele mai multe ori patternurile par diferite  fata de cartea din care invatati dar in esenta sunt aceleasi daca sunt respectate regulile NeoWave.
Toti elevii mei au primit aceasta corectie complexa pentru a o studia si am hotarat sa postez pentru a fi urmarita si de d-voastra cei care urmariti acest Blog. Studiile aprofundate facute de Glenn Neely si cartea scrisa se respecta in toate pietele financiare.

Combinatie Tripla
Zigzag + X + Zigzag + X + Triunghi 

Explicatiile patternului complex:

1. Prima faza corectiva este un Zigzag in care valul C este divizat intr-o impulsiva cu val 1 extins.

2. Valul X care urmeaza dupa prima faza corectiva este un Flat Running. Se observa clar cum este divizat valul B care este si cel mai mare val din pattern. Valul A si C nu se suprapun. Regulile unui Flat Running sunt respectate si este respectat si contextul.

3.Faza doi corectiva este la fel un Zigzag.In valul B al zigzagului se poate observa un Triunghi Contracting in care valul E este lipsa sau foarte mic. Valul C al zigzagului este divizat dar este neclar.Pare sa fie o impulsiva cu val 3 extins in care valul 5 este foarte mic sau lipsa.

4.Valul X care urmeaza dupa faza doi corectiva este  evidentiat intr-un pattern Flat Comun.Se vad foarte bine valurile si relatia dintre ele. Valul C al flatului este divizat intr-un Impuls Terminal, care la prima vedere seamana cu un triunghi.Actiunea pietii dupa terminarea terminalului se poate vedea cu usurinta si corespunde comportamentului pietii dupa un astfel de pattern.

5.Faza trei corectiva este un Triunghi Contracting cu Alternanta Inversa. Alternanta Inversa este din cauza ca valul B este mai mic de 61.8% din valul A. Nu confundati acest triunghi cu Triunghiul Neutral.La sfarsitul unei corectii atat de severe cum este Combinatia Tripla nu poate sa apara un Triunghi Neutral. Triunghiul respecta toate regulie de formare NeoWave, inclusiv si regula valului E, care se termina la 61.8% din cel mai mare si cel mai complex val al triunghiului, valul D.

Dupa cum se vede piata la terminarea patternului complex a reactionat in conformitate cu regulile NeoWave.

In acest post am ilustrat 9 patternuri clare care respecta regulile NeoWave:
- zigzag - 2
- impulsive - 2
- flat - 2
- triunghi - 2
- combinatie tripla - 1

Daca am analiza corectiva complexa am ajunge la concluzia ca o combinatie tripla pe un Monthly Plot ar trebui sa fie compusa din 9-10 patternuri NeoWave.

Respecta regulile!

Succes!

Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu