09 februarie 2015

GBP-USD 09.02.2015

Monthly Plot
Weekly Plot
Daily Plot
Lira Sterlina ramane in continuare sub presiune si tendinta descendenta.
Tranzactionare periculoasa pe termen scurt!

Succes!
Wolf

20 de comentarii:

  1. Salut Iulian,
    Te intrebi daca este zig-zag sau dubla combinatie. Ei bine se poate sa fie impuls. Insa probabil nu este unul oarecare, ci unul terminal. Daca in loc de A ai 1, apoi vine valul 2 si valul 3 (putin mai mare de 100% din 1), la minimul atins. Acum suntem pe valul 4. Valul 4 nu se va suprapune cu valul 1 si daca valul 5 va fi mai mic decat valul 3, atunci avem o frumusete de impuls terminal (directional), 5-4, Extension rule. Dar sa asteptam, conform numerotarii mele acest impuls este valul c al unui plat.
    Succes!
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am postat si graficul Monthly Plot ca sa fie mai clar de ce Zigzag sau Combinatie Dubla.
      Daca analizam comportamentul miscarii nu pot sa spun ca in acest context ar putea sa fie un impuls terminal sub nici o forma. Impulsul terminal are un comportament lent dar aici se vede cu ochiul liber un comportament semiagresiv.In concluzie nici un semnal de Impuls Terminal.
      Succes!
      Wolf

      Ștergere
  2. Urmarind graficul zilnic (tf), imi incolteste o intrebare in minte, poate ciudata - Chiar asa multe triunghiuri "diametric" se formeaza in piata asta si chiar unul dupa altul? si o a doua vine de la sine: Oare regula alternantei nu mai este valalbila? Ar trebui sa mai analizam inainte sa ne pronuntam, "ceva este putred in Danemarca".
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ovidiu, ai putea arata un grafic ca sa-l vad ca poate vb in limbi diferite?
      Regula alternantei? Fii mai explicit te rog.
      Succes!
      Wolf

      Ștergere
    2. Iulian,
      Regula alternantei este descrisa la 5-5 si 8-19, se aplica atat in cazul impulsurilor (valurile 2 si 4) cat si in cazul corectiilor (valurile a si b, la plat si a,b,c,d,e la triunghi) inclusiv corectiilor complexe (prima corectie-val x,etc). Pentru grafic am nevoie de o adresa de e-mail.
      Ovidiu

      Ștergere
    3. Ovidiu,
      inteleg ca nelamurirea ta provine din faptul ca pe Monthly Plot vezi ca 2 valuri adiacente D si E au ambele o structura de tip dyametryc. Si asta ar incalca, spui tu, regula alternantei.
      1. Daca te uiti bine, valul D nu este un dyametric, ci este o corectie complexa (se vede valul X).
      2. Chiar daca valul D ar fi fost dyametric si E, nu ar fi fost o problema. Pentru ca alternanta nu inseamna doar alternanta de structura ci consta in alternanta de pret, timp, severitate (retragerea fata de valul anterior), complexitate si structura.
      Regula spune ca valurile adiacente sau cele carora trebuie sa li se aplice principiul alternantei (cum sunt valurile 2 si 4) trebuie sa fie diferite in cat mai multe feluri posibile si nu exclude posibilitatea ca 2 valuri adiacente, de exemplu, sa aiba aceeasi structura dar sa difere celelalte elemente.

      Pentru a ne arata graficele tale este nevoie ca sa mai intai sa le postezi prin intermediul unui site de gazduire imagini (gen imageshack) si apoi sa ne trimiti link-ul.

      Ștergere
    4. Am spus si o repet, am tot respectul pentru munca depusa de voi pe acest blog, dar este doar o intentie buna. In loc sa cautam rezolvari complicate, ar trebui sa vedem realitatea simpla. Daca ai pornit ceva gresit, vei merge din greseala in greseala. Iata cum arata in opinia mea, acest "dublu diametric".

      Ștergere
    5. Si iata cum arata analiza graficului cu bara de o saptamana.
      Ovidiu

      Ștergere
    6. Ovidiu, eu nu cred ca intre piata si simplitate poti sa pui un semn de echivalenta.
      Oricand esti binevenit sa ne prezinti varianta in care citesti tu piata, in care previzionezi viitoarele miscari, si felul in care tranzactionezi.

      Ștergere
    7. Ovidiu, te rog sa pui grafice.

      Ștergere
    8. http://pyx.ro/54d9ef4e624b8
      http://pyx.ro/54d9e93f6f81b

      Ștergere
    9. Ovidiu, conform teoriei NeoWave graficele tale sunt gresite.
      Un val fata de altul nu poate sa fie de 7-8 ori mai mare in timp si pret: vorbesc de valul B fata de valul A (http://pyx.ro/54d9ef4e624b8) sau de valul 3 in comparatie cu 2 ( http://pyx.ro/54d9e93f6f81b)
      Atata vreme cat regulile elementare, de baza sunt incalcate nu pot sa merg mai departe cu analiza.


      Ștergere
    10. Am rugamintea sa pastrati analizele si peste cateva luni de zile, poate 1 an, sa va mai uitati o data pe ele, ma refer mai ales la (http://pyx.ro/54d9ef4e624b8), dupa finalizarea valului B (care este "gresit") si cand se va aprecia Lira sterlina(si nu numai ea).
      Succes!
      Ovidiu

      Ștergere
    11. Sigur Ovidiu, oricand putem sa confruntam analize si observatii despre piata. Si nu doar in privinta lirei ci si a altor instrumente, in principal a celor analizate pe acest blog.
      Mult succes si tie!

      Ștergere
  3. Am uitat sa scriu ca exista o a doua varianta cu val 5 extins, daca valul 5 depaseste 100% din valul 3, care este posibil sa fie mai realista, insa nu trebuie neglijata niciuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa umila mea parere, Manuela are dreptate, valul B e prea mare in timp fata de A. Neely zice ca daca valul B e mai mare de 5 ori in timp fata de A countul e sub semnul intrebarii ca flat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub semnul intrebarii (eu nu imi aduc aminte sa fi citit asa ceva in carte), dar este posibil. Poate am gresit. Vom vedea.

      Ștergere
  5. citeste si intrebarile care ii sunt puse lui Nelly pe parcursul anilor

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Manuela,
    Daca valul 1 este 100 % din valul 3 el poate fi considerat extins ? Este un caz exceptional ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Dan, daca este vorba de valul 1 extins de pe WP atunci te rog sa revezi raspunsul pe care ti l-am dat in articolul din 28.01.2015
    (http://neowavelearning.blogspot.ro/2015/01/gbp-usd-28012015.html#comment-form)

    RăspundețiȘtergere