16 februarie 2015

NeoWave si sindromul "dreptatii"

Analiza tehnica NeoWave nu este o analiza simpla a unei piete financiare. Majoritatea cred ca a invata NeoWave este simplu si cauta cele mai scurte cai pentru studiu si se grabesc sa obtina profit din piata. Cel mai des intalnit este sindromul "dreptatii". Gresit!

Tehnica NeoWave analizeaza piata in adancime. Prin patternuri formate intr-o geometrie fractalica complexa  NeoWave ne descrie starea pietii in prezent, trecut si se poate presupune cu probabilitate mare dezvoltarea ei in viitor. Pentru a reusi sa te orientezi intr-o geometrie fractalica, in afara de reguli ai nevoie si de abilitatile necesare de orientare in spatiu.

In piata apar situatii care in context pot  arata densitatea lichiditatii. De ex patternurile contractive arata o densitate crescuta a lichiditatii chiar daca tehnic se observa in piata o volatilitate scazuta si invers, patternurile expansive arata o densitate in scadere a lichiditatii chiar daca tehnic au o volatilitate mare. Patternurile complexe au incluse in ele si perioade cu volatilitate crescuta si perioade cu volatilitate slaba. In interiorul patternurilor sunt formate segmente violente, semiagresive, puternice.

Miscarile violente sunt miscari cu volatilitate mare, rezulta ca tehnic sunt miscari slabe, fiindca au densitate a lichiditatii scazuta si acest aspect depinde de context. In cazurile cand miscarea violenta este insotita de miscari corective de contractie atunci sensul miscarii se schimba din violent cu volatilitate mare si densitate a lichiditatii scazuta, in puternic cu densitate mare a lichiditatii.

NeoWave este o stiinta complexa si pentru a fi studiata are nevoie de o logica elastica. Logica rigida nu poate trece de la un grad la altul al complexitatii intr-un pattern care se dezvolta.

Succes!
Wolf

2 comentarii:

  1. Tick volume poate fi administrat chiar și fără neowave.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut
    AC daca te referi la volumul de tranzactionare afirmatia ta este corecta.NeoWave nu administreaza volumele de tranzactionare,NeoWave analizeaza trendurile.Volumele de tranzactionare sunt administrate de formule matematice.
    Daca prin ,, tick volume ,,te referi la tehnica de tranzactionare scalping, afirmatia iar este corecta.Cu NeoWave nu se poate face scalping.
    Daca am vb de tranzactionarea automata ( roboti de tranzactionare algoritmici) iarasi NeoWave nu este prezenta.
    Dupa cum se poate urmari si pe acest Blog NeoWave analizeaza trenduri.

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere