05 februarie 2015

USD-JPY 05.02.2015

Weekly Plot
Daily Plot
Patternul Flat a fost invalidat si patternul presupus impuls terminal la fel a fost invalidat.
Corectiva creste nivelul de complexitate de la un Flat la un Triunghi.
Asteptam noi date din piata!

Succes!

Wolf

3 comentarii:

  1. Corect Iulian, avem un triunghi contractiv orizontal in formare. Ramane de vazut daca este limitativ sau nu. Daca vrei sa cumperi, cumpara acum, de ce sa ratezi un profit, sau mai bine ar fi sa vedem evolutia triunghiului, care nu are valul d finalizat (probabil va retrage valul c peste 81%) si abia apoi sa plasam. Cum ramane cu rabdarea?
    Succes!
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Ovidiu!
    Daca analizezi bine acest Triunghi dupa regulile NeoWave el are probleme. Valul D nu retrage mai mult valul C si cel mai important este faptul ca valul E nu se desfasoara in zona de pret echilibrat dupa cel mai lung val din pattern. Aici avem doua variante sau valul E se ternina in afara triunghiului si este un pattern Running sau patternul care il vezi triunghi nu este un triunghi dar este un Dyametryc chiar daca o sa vezi o spargere a linie de trend B-D.

    Tranzactionare - dupa cum vezi pe acest Blog eu nu caut o singura tranzactie asa cum o fac 95% din participanti sau o spargere si o tranzactionare rapida dar caut un trend in care sa pot intra. Rezulta ca timp am suficient pentru tranzactii! : )

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca asta inseamna sa nu ai rabdare, analiza unui pattern despre care nu stim sigur daca este finalizat. La acest capitol trebuie sa lucram toti traderii. Valul E despre care scrii, are o evolutie ce pare a val b intr-un plat (amplitudine mica, durata mare). Prefer sa astep confirmarea finalizarii, spargerea rezistentei de la 120,81, daca este cazul si apoi mai vedem.
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere