22 ianuarie 2015

USD-CAD 22.01.2015

Yearly Plot
Monthly Plot
Weekly Plot
Daily Plot
Important: Analiza instrumentului USDCAD a fost reanalizata si numaratoarea schimbata. 

Mult succes!

Wolf

5 comentarii:

  1. Și aici e corect. Analiza din 20 ianuarie nu ținea cont de faptul că USD/CAD va testa nivelul de 1,262.

    RăspundețiȘtergere
  2. In momentul formarii unui pattern este foarte dificil sa spui este un impuls cu valul 3 extins sau este unul cu valul 5 extins pana nu ajunge la sfarsit.
    In cazul de fata se vede un val care in structura mai mare este un val C. Un val C poate sa fie atat o impulsiva de trei tipuri cat si o corectiva. Dyametrycul este o structura corectiva si a fost presupus in acest val. Piata si-a schimbat contextul si a fost reanalizata.
    Exista probabilitate ca sa fie iar reanalizata atata timp cat analiza tehnica este invalidata.
    Daca ne referim la tranzactii, pentru ele exista risc asumat!

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca o sa primesc intrebarea, unde am intalnit la acest instrument o dificultate in analiza?
    USDCAD este un instrumnet greu de analizat de de cativa ani buni. Dar cea mai mare problema este inceputul Macrovalului care se dezvolta in acest moment, valul presupus C (Yearly Plot). Fiecare din voi poate studia aceasta zona si poate incerca sa analizeze perioada 28.04.2011-22.10.2013.
    In plus nu trebuie sa analizati doar inceputul valului C dar si echilibrul lui intre valurile adiacente A si B atat in pret cat si in timp.
    Din analiza reanalizata se vede cum am presupus un Flat dar cred ca se dezvolta ceva mult mai complex decat un Flat. In aceste conditii cand Macrovalul este in mijlocul formarii este foarte dificil de analizat valurile interne, fiindca au un comportament volatil.

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  4. D-l RUSU , eu raman pe vechea varianta ca pretul se afla in valul D al triunghiului neutral. Asta nu inseamna cu nu poate sa mai urce spre 1.26-1.29 . cert e ca pana acum nu apare nici un reversal

    RăspundețiȘtergere