30 ianuarie 2015

USD-CAD 30.01.2015

Weekly Plot
Daily Plot
Din analiza de astazi se poate observa o structura  in valul presupus C al zigzagului din valul 5 extins.

In caz ca piata continua miscarea ascendenta si nivelul de pret 1.2850 este atins, toate tranzactiile din piata se inchid.

Piata este extrem de volatila! Daca am studia instrumentul USDCAD in ultimele 9 sesiuni de tranzactionare o sa vedem o miscare de peste 800 de puncte. Aceasta acelerare a miscarii fara consolidari clare nu arata o stabilitate in miscarea care se dezvolta.
Dar....orice se poate intampla intr-o piata. Uraganul care este acum pe pietele valutare misca pietele in valuri foarte mari. Intreabarea este: Cat de stabile?

Succes!

Wolf

3 comentarii:

  1. Salut,
    Foarte interesant cum intr-un val extins in cazul nostru se formeaza o miscare corectiva si nu una impulsiva. In cartea lui Neely nu se specifica asa ceva. Intr-un impuls terminal da, dar intr-un impuls directional sa fie prezenta o miscare corectiva in valul 5 nu prea am mai vazut. Ne dai ceva detalii Iulian ? legat de acest aspect ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan, regulilor din cartea lui Neely li se mai adauga si alte reguli despre care Neely scrie in articolele sale si pe site-ul NeoWave. Nu uita, cartea a fost scrisa acum 25 de ani, timp in care teoria s-a dezvoltat, noi patternuri au fost descoperite.
    Este adevarat ca zig-zagul este o structura corectiva care apare in locul unei structuri impulsive. Cum este permis? De ce se poate? Se poate, este permis intr-un singur caz: cand miscarea corectiva face parte dintr-o structura care termina o miscare mare. Aici, in cazul USD-CAD, daca piata nu invalideaza analiza (si pana astazi nu a facut-o) suntem intr-un top major si se permite ca valul extins x5 sa fie un zig-zag si nu un impuls.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Manuela,

    Am notat

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere