17 martie 2015

EUR-USD previziune 11.11.2011

Yearly Plot 11.11.2011
Yearly Plot 17.03.2015
Pe la sf anului 2011 am analizat moneda EUR cu tehnica NeoWave. Analiza este simplista si o pot face chiar si cei care au cunstinte primare NeoWave.
Am postat aceasta analiza fara o intentie de a compara cu alte tehnici sau de a aduce noi controverse pe acest Blog si discutii inutile. Ceea ce vreau sa relatez este faptul ca cu NeoWave se pot face previziuni pe ani de zile si dupa cum se poate observa cu mare acuratete.

Moneda EURO si-a schimbat Macrotrendul de 10 ani si este probabil sa-si schimbe si Macrotrendul pe 30 de ani. Macrotrendul pentru urmatorii 3-4 ani este descendent.

Yearly Plot
Succes!

Wolf

7 comentarii:

  1. OK, fapt e că noise-ul generat în ultimele luni de zile prin căutarea întoarcerii trendului la 1,27, la 1,2, la 1,1 nu a fost în concordanță cu analizele pe termen lung.
    Plecând de la rezultatele anterioare care indică o probabilitate ridicată de predicție a metodei neowave, șiragul de chixuri pe EU n-a făcut decât să mă determine să supranalizez această pereche.

    Iarăși atrag atenția asupra nuanței că nu contest neowave și nu-i fac busturi de hârtie lui Pretcher, ci subliniez doar faptul că o analiză pe termen lung trebuie să concorde cu cele pe termen scurt, și, la fel, analizele pe anumite perechi valutare nu pot fi corecte dacă nu sunt corelate, și mă gândesc la EU vs GU sau UJ vs UCAD. Mai concrect, dacâ dolarul se întărește față de restul planetei, neowave trebuie să caute proporțiile în care se va întări față de anumite valute. Orice altceva e... fantezie.

    Și în loc să ajungem la concluzia că anumite analize au fost fishy, o dăm pe... controverse. Prin retorica folosită în ultimele articole nu faci decât să te răzbuni pe... beculețul care a dat... alarma. Asta a însemnat că beculețul a contestat neowave sau... că anumite analize meritau revizuite corect? Și nu de dragul cititorilor, ci din interesul direct al... traderului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am spus ca nu vreau sa creez controverse dar dupa cum se vede ele se creeaza de la oamenii care au slabe cunostinte in analiza tehnica dar nu mai vb de tranzactionare.....
    Pentru a pune NeoWave fata de alte analize in ,, corzile criticilor ,, ar fi bine totusi sa ne arati si tranzactiile facutre dupa Pretcher ca sa le vedem si sa comparam rezultatele....
    Eu stiu ca un analist tehnic semneaza cu semnatura digitala ( tranzactii ) ceea ce analizeaza, fiindca sub alta forma este ,, apa de ploaie,, toata povestea analizei tehnice.
    Daca o sa fii atent o sa intelegi ca chiar daca am cautat puncte de intoarcere a unui instument cu NeoWave nu au fost confirmate si din acest motiv nu am intrat in tranzactii ...
    Faptul ca EWA a avut un succes printr-o simpla intamplare este un lucru bun dar tranzactii......
    Un trader bazat pe orice tehnica nu ar fi ea buna rea care arata tranzactiile in desfasurare se poate numi Trader.
    Poate totusi ne arati marele tranzactii ca nu este atat de greu si dupa vb pe seama lor sau a analizei NeoWave!

    P.S. O mie de vorbe nu fac cat o fapta!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu este greu de inteles : analiza tehnica +managmentul riscului+tranzactionarea efectiva = TRADING!
    Discutiile constructuve sunt binevenite si chiar compararea rezultatelor dar cu fapte nu doar cu comentarii post-factum.
    Uneiori citesc comentarii si inteleg ca tinta de critica sunt eu , NeoWave , tranzactiile nereusite !

    Ceea ce trebuie de inteles este ca nu eu sunt sursa de bani dar piata!

    In lume exista multi ,, traderi milionari ,, pe hartie, fiindca realitatea este cruda si prea dura pentru a fi realitate!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  4. AC nu trebuie sa ne arati contul de tranzactionare ca nu ma intereseaza vreau doar sa ne arati 3 tranzactii pe o platforma care au stat in piata 7-8 luni de zile deschise asa cum insinuiezi tu ca ai iesit sau ca ai intentia sa iesi la 1.09 indiferent de tehnica de analiza..... sau poti sa cauti pe internet si sa ne ilustrezi cati sunt cei care au tranzactii deschise cu sutele timp de luni de zile .....
    Dupa ..... jos palaria ..... si succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  5. te rog frumos,o analiza pe brent oil!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu poate fii asimilata toata miscarea pe EURUSD yearly incepand din 1971 cu un triunghi neutral cu alternanta normala? Valul B retrage mai mult de 61.8% valul A si e mai mic in timp, valul C e mai mare ca valul A si in pret si in timp, iar valul E se gata prin august 2011la 1.45, miscarea descendenta care a urmat fiind un val X care nu poate retrage mai mult de 61.8% din triunghiul ,neutral, adica nu poate cobori sub 0.9

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian, te rog sa incerci sa ne trimiti un link cu un grafic al EURUSD pe YearlyPlot.

      Ștergere