23 martie 2015

GBP-USD 23.03.2015

Weekly Plot
Daily Plot
Spargerea nivelului 1.5542 in maxim 2 saptamani ne confirma terminarea patternului Dyametryc de pe Weekly Plot si o oprire sau intoarcere a Trendului Major.

Tranzactionarea pe termen sucrt extrem de periculoasa PIATA VOLATILA!

Nota: Probabil ca miercuri 18.03.2015 miscarea de 500 de puncte o sa ramana mult in memoria traderilor de lumari japoneze! Ar fi bine sa invete urmatorul lucru din aceasta situatie: pe final trendurile au comportament foarte volatil!

Nota2: Pentru a intelege la nivel general ce inseamna o volatilitate la o intoarcere de trend a instrumentului GBPUSD putei urmari perioada 9.05.2013-2.08.2013, intoarcerea penultimului Dyametryc care este un Trend Major. Dar pentru a intelege ca uneori trebuie sa ai rabdare si sa te abtii de la o tranzactionare pana se clarifica situatia, urmariti zona 29.05.2013-9.07.2013. In aceasta zona au fost cele mai multe vicime ale  ,, succesului lumanarilor japoneze,, si a celor care ,, analizeaza,, o piata fara sa intelega ce insemna context, pattern sau intoarcere de trend. Cei care pur si simplu cauta zi de zi o tranzactie ,, norocoasa,, si nu au nici cea mai mica orientare in ceea ce fac!

Succes!

Wolf

3 comentarii:

  1. Salut Iulian,
    Cred ca trebuie schimbata numaratoarea deoarece valurile din interiorul Dyametricului de pe Weekly plot nu tind sa fie egale in timp ( 5 valuri ).

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan, la un dyametric trebuie sa te gandesti ca la o structura corectiva care nu respecta anumite reguli de formare a patternurilor cunoscute (flat, zig-zag, triunghi). Deasemenea, este adevarat ca valurile tind sa fie egale. Acum, egalitatea in timp a valurilor NU este o conditie fara de care un dyametric nu se poate forma. Pe de alta parte, Dan, nu te astepta la o egalitate PERFECTA a valurilor in timp.

    RăspundețiȘtergere