26 martie 2015

Tranzactionarea cu NeoWave, un concept nou in pietele financiare

NeoWave este o tehnica complexa si o data invatata se pot face previziuni si tranzactionari cu mare precizie. Fiind o tehnica complexa, nu de putine ori au aparut multe controverse din cauza ca traderii neaga faptul ca lucreaza cu probabilitati.

Am atasat grafice cu explicatii clare cum a fost efectuata tranzactionarea instrumentului GOLD.

Weekly Plot
Daily Plot 
Din lectia de astazi vreau sa fie clar ca NeoWave nu tranzactioneaza si nici nu previzioneaza 50-60 de pipsi, ci trenduri! In plus, piata nu este la fel de clara de fiecare data, si in caz ca apar schimbari de situatie,  din cauza ca se lucreaza cu probabilitati, se activeaza Managmentu Riscului care apara capitalul de pierderi. In caz ca exista schimbari de situatii majore sau interventii externe majore si patternurile sunt deformate sau neconfirmate, NeoWave nu activeaza semnalele de intrare in piata. In caz ca schimbarile de situatii apar in timpul tranzactionarii, NeoWave anunta din timp schimbarea de situatie si traderul decide daca ramane in tranzactii sau paraseste tranzactiile.
 
Un factor la fel de important care trebuie inteles este faptul ca nu se poate tranzactiona orice, oricat si oricand. Sunt zone complexe si chiar trenduri pe luni de zile la care NeoWave reactioneaza mai greu din cauza volatilitatii mari. Aceste instruemnte pur si simplu nu sunt tranzactionabile pana la o clarificare a situatiei, fapt care este inteles cu greu de multi traderi care cauta sa tranzactioneze indiferent de situatie.

Probabil ca ati urmarit si citit multe carti in care sunt ilustrate diferite tehnici de tranzactionare cu explicatii de intrare si iesire din piata. Explicatia de astazi are la baza si tranzactionarea LIVE care poate fi urmarita sau care a fost urmarita pas cu pas pe caest Blog. Foarte putini din cei care scriu carti sau fac analize tehnice pe hartie arata LIVE si tranzactionarea instrumentelor care poate fi urmarita de publicul larg.

Pentru a urmari tranzactionarea GOLD pas cu pas nu va ramane decat sa faceti minimul de efort pentru a cauta in analizele saptamane Gold si in sectiunea de tranzactionare.

Nota: Nu vreau sa demonstrez la nimeni nimic, nici sa ma compar cu un alt trader, insa voi sunteti cei care faceti diferenta dintre un analist-trader pe hartie si un trader profesionist. Este timpul sa deschideti ochii, este timpul sa reactionati la realitate si sa evitati informatia de proasta calitate care este nociva! Vine momentul cand fiecare dintre voi se uita la timpul pierdut (ani de zile) fara rezultate din cauza informatiei. Mare Atentie!!!
 
Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu