01 mai 2015

EUR-USD 01.05.2015

Weekly Plot

Daily Plot
In analiza din 31 martie 2015 am anuntat ca patternul din valul G are mare probabilitate se fie cu Alternanta Inversa din cauza valului B. Astazi 1 mai 2015 se poate observa mult mai bine ceea ce acum o luna era invizibil.

Utilizatorii acestui Blog care studiaza regulile NeoWave pot urmari dupa regulile de formare ale unui Triunghi patternul in formare LIVE.

In scurt timp deschidem tranzactionarea trendului pe EUR/USD - Long.

Succes!

Wolf

5 comentarii:

  1. salut Wolf ,credeti ca e posibila întoarcerea spre 1,06 sau nu vom mai vedea acest nivel.a inceput trendul ascendent si trebuie sa asteptam nivele de peste 1,15?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucian, daca valul G va fi confirmat ca un triunghi contracting cu alternanta inversa (valul d mai mare in pret decat valul b) atunci valul e nu ar trebui sa coboare pana la 1,06, asa cum de altfel este aratat si pe grafic.

      Ștergere
  2. Salut,
    Iuliane esti mare omule. Super analiza. Poate lumea crede ca-s nebun de te laud mereu, dar tu cunosti sentimentul atunci cand incepi sa intelegi. Se deschid puntile de legatura catre alte dimensiuni.

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...catre dimensiuni ale ...saraciei? ;)

      Ștergere
    2. Anonim, te-as ruga sa te uiti in paginile acestui blog, la tranzactiile pe care le-am facut pe parcursul unui an. Profitul este de peste 45.000 USD care numai "saracie" nu inseamna. Sau poate ca 45.000 inseamna "saracie" iar eu sunt de pe alta lume? Intrebarea este retorica, prin urmare nu astept raspuns.

      Ștergere