21 mai 2015

USD-JPY 21.05.2015


Monthly Plot

Weekly Plot

Daily Plot
Aproximativ 6 luni de consolidare pe instrumentul USDJPY. Astept confirmarea patternului care se dezvolta.
Tranzactionarea a fost oprita din cauza timpului mare de dezvoltare a patternului care mi-a pus multe semne de intrebare pe tot parcursul dezvoltarii. Exista si probabilitatea intoarcerii unui Macro Trend in aceasta zona dar si probabilitatea continuarii trendului ascendent agresiv.

Valul C al Flatului pare sa fie un Impuls Terminal si piata ar trebui sa retraga acest val intr-un timp mai rapid.( nivelul 121).

Nota: Acest intrument are un caracter caracterizat cu extreme maxime.Merge agresiv si atinge nivelele maxime procentuale in pret, sau consolideaza pe zone procentuale maxime de timp. Lucru care il face foarte greu de tranzactionat pe trenduri Intermediare. In cazul dat consolidarea de 6 luni de zile a jucat un rol important in deciziile tranzactionarii. Chiar si un analist financiar experimentat isi pune semne de intrebare in tot acest timp de evolutie neclara. Daca piata o sa continuie miscarea ascendenta in urmatoarea saptamana dupa depasirea nivelului de 121 voi reintra in piata .

Nota 2 : Confirmarea instrumentului USDJPY isi va pune amprenta pe experienta mea personala in analiza NeoWave. Comportamentul unui intrument intr-o piata sistemica nu trebuie niciodata legat de restul elementelor care compun acest sistem complex chiar daca aparent legatura este directa.

Succes!

Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu