18 decembrie 2014

EUR-USD 18.12.2014

Weekly Plot
Daily Plot
Succes!

Wolf

4 comentarii:

  1. Va salut,
    Regulile generale de formare al unui Flat in cazul nostru neregulat spune:

    " Cand valul b depaseste 138,2% din valul a, este imposibil ca valul c sa retraga in totalitate valul b (valul c al unui triunghi ar putea, dar nu valul c al unui pattern de tip plat ). "

    De aceea presupui ca poate fi un triunghi in formare ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Este corect Dan! Daca intr-un flat valul b depaseste 138,2% din valul a, valul c nu poate retrage tot valul b. Insa, valul c al flatului incepe de mai jos, acolo unde incepe forta descendendenta si nu din maximul local. Daca vei masura, vei vedea ca valul c nu retrage valul b in totalitate. Asadar, regula se aplica.
    Se presupune ca valul X este un flat sau un triunghi, pentru ca in cazul in care flatul nu este confirmat, inseamna ca urmatoarea structura corectiva care se poate dezvolta este un triunghi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc,
    In prima faza de confirmare a flatului piata a retras chiar si mai jos valul c intr-un timp mai scurt decat formarea lui ( valul c ), si deci ramane sa aibe loc si a doua confirmare adica piata sa sparga linia de trend 0 - B intr-un timp mai scurt decat formarea valului c. Neely spune ca este cam greu sa sparga linia de trend 0 - B in conditiile in care avem un val b asa de mare. Cum vezi acest aspect ? Te astepti ca piata sa sparga linia 0 - B ? sau daca prima faza de confirmare este gata atunci presupui ca si flatul este gata ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan,
    Flatul are nevoie de 2 reguli de confirmare. Trebuie aplicate amandoua.
    In momentul in care una dintre reguli nu este indeplinita, inseamna ca structura nu este un flat.
    In cazul EUR-USD este posibil sa se formeze un triunghi.

    RăspundețiȘtergere