09 decembrie 2014

Vanatoarea STOP LOSS-urilor. Mit sau adevar? Partea a-2-a

Acest articol vine in continuarea articolului din 3 decembrie 2014.  Astazi am prins un moment in care pot sa demonstrez, pe caz real, vanatoarea de SL.
 
Dupa cum se vede mai jos am atasat graficele: M1, M5, M15 si H1 la paritatea USDCAD. Fiecare din voi poate verifica pe propria platforma de tranzactionare situatia data. O sa observati ca pe platforma data cotatia de la instrumentul USDCAD a avut o volatilitate crescuta ceea ce la alti brokeri nu este. Anume aceste momente in piata se numesc vanatoare de SL.
 
M1

M5

M15

1H
 
Mai jos atasez un grafic unde se vad tranzactiile de pe acest instrument si unde se vede clar ca o simpla vanatoare de SL nu poate sa te scoata din piata daca tranzactionezi trenduri si nu ai SL pe grafice.

Tranzactii active
Ceea ce pot sa spun este ca astazi s-au pierdut multi bani!!!

Nota: Verificati cotatiile de pe platformele voastre de tranzactionare si vedeti daca aveti asemenea comportament al pietiei pe acest instrument, USD-CAD, astazi 09.12.2014. In caz ca nu este, intr-o zi o sa fie si la voi!!!!

Va urez mult succes!
Wolf
 

Un comentariu:

  1. Ce vedem acolo este clar o vanatoare de SL, mai ales ca pe FXPRO nu apare asa ceva. Oricum azi este o zi rosie pe usd/cad, iar cotatia este acum 1.1435 deci cam la 70 de puncte de minimul barelor cu probleme din material, ceea ce imi spune ca se va acoperi distorsiunea.

    RăspundețiȘtergere