26 decembrie 2014

Configurarea instrumentelor Fibonacci

NeoWave inseamna reguli. In cadrul regulilor este necesara masurarea corecta a timpului si/sau a pretului unui val fata de alt val. De aceea, este esential sa stiti sa folositi instrumentele Fibonacci de timp si pret (retracement), sa le configurati corect.
 
Fibonacci de pret (retracement) il gasiti in Meta Trader astfel:
Meniul Principal: Insert -> Fibonacci-> Retracement
 
Pentru configurare, mergeti in meniu contextual (Click Dreapta) la Optiunea "Fibo properties..." , tab-ul Fibo Levels. Aici trebuie sa adaugati urmatoarele nivele de retragere:

Nivele de pret


Fibonacci de timp in MetaTrader:
Meniul principal: Insert->Fibonacci->Time Zones
 
Pentru configurare, mergeti in meniu contextual (Click Dreapta) la Optiunea "Fibo properties..." , tab-ul Fibo Levels. Aici trebuie sa adaugati urmatoarele nivele de timp:
 
Nivele de timp

 
Verificati daca ati configurat corect, comparand cu nivelele de pret si timp de mai jos:

Fibonacci de timp si pret


Mult succes!
Manuela
 

7 comentarii:

  1. Manuela, la Fibo Time Zones, in tabel nu sunt indicate nivelul 200 si 327.25, cum sunt aratate la Dvs. Acestea ar fi 3/200, si respectiv, 4.2725/327.35?

    RăspundețiȘtergere
  2. In tabel nu erau indicate nivelele 100 si 327.25. Am corectat.
    Multumesc pentru observatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o chestie interesanta pe care o folosesc eu (adica pin acum am folosit,ca deja imi schimb totalmente directia si strategia pentru pietile financiare, de cind am intilnit pe Iulian). La Fibonacci in pret (retracement), unde sunt indicate nivelurile, in coloana unde este descrierea, folosesc semnele (%$), pentru ca sa imi arate si pretul, dupa nivel. De exemplu: 23.6 - (%$), si intre paranteze pe grafic va fi indicat si pretul. Este o chestie utila. Poate si aici va fi utila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hola Manuela
      La última gráfica muestra un nivel de fibonacci 75.0 pero al comienzo pusiste 80.0.
      Cualquiera de los dos se podria usar?
      Gracias de antemano por tu ayuda

      Ștergere
    2. Si, Luis, entre los dos niveles de PRECIO, el nivel de retroceso de 80% es mas importante y eso porque, en el caso de un flat, por ejemplo, el nivel de 80% hace diferencia entre una onda B fuerte y debil. Otro caso donde se usa el nivel de 80% es cuando hay una correcion doble, y entonces el retroceso no puede ser mas que 80%.

      Ștergere