05 noiembrie 2014

DAX 05.11.2014

Indicele Dax 30 de doua saptamani imi copiaza logica unui trend ascendent - se poate vedea previzionarea in analiza din data de 14.10.2014.
 
Din nou NeoWave loveste cu analize echilibrate. Daca o sa urmariti acuratetea analizei precedente, la doua zile dupa analiza din data de 14102014 piata a inceput sa transforme invizibilul in vizibil. Oare de ce? Raspundeti fiecare la aceasta intrebare.Am auzit multe povesti ca previzionarea pietelor financiare este imposibila: graficul vorbeste singur si nu doar la acest instrument. 
 
Am invatat sa ascult piata si nu nu ce spune lumea pe internet. Cred ca ar fi cazul sa faceti si voi acelasi lucru. Analiza DAX 30 este simplista astazi:  piata copie logica NeoWaves.
Weekly Plot
 
Nu vreau sa arunc cu cuvinte in public dar inainte de a spune ceva legat de analiza tehnica eu  mai intai ma raportez la graficul instrumentului si apoi la restul.
Ca sa fi un bun analist tehnic trebuie sa inveti sa asculti piata, ca sa fi un bun trader ai nevoie sa te cunosti pe tine in primul rand !!! 
 
Va urez mult success!!!
Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu