04 noiembrie 2014

Complexitatea Neo Wave

Astazi o sa va prezint  un val complex realistic format pe unul dintre intrumentele financiare. 
 
Mai jos aveti un grafic al intrumentul financiar GBP-USD. Fiecare dintre voi, cei interesati,  poate sa-l verifice pe graficul de pe propria platforma de tranzactionare. In plus cei care m-au urmarit stiu ca am reusit sa previzionez piata dupa ce acest val a fost gata. In imagine se vede complexitatea unui val D dintr-un pattern complex mai mare. 
 
Corectiva D este o combinatie dubla in care fiecare faza corectiva este un Dyametryc.
 
Complexitatea Neo Wave
 
Stiu, ca o sa apara multe intrebari din cauza acestei combinatii complexe si ca multi o sa spuna ca in cartea lui Glenn Neely nu au vazut asa ceva. Insa sa nu uitam un singur aspect: NeoWaves nu este o teorie moarta si se dezvolta odata cu aparitia complexitatii in pietele financiare.
Am spus de nenumarate ori, cand o piata devine complicata RABDAREA este cea mai buna arma cu care poti lupta. Exista foarte multe instrumente financiare si fiecare dintre voi isi poate selecta un portofoliu pe care il poate analiza fara se se impuna pe un singur instrument si sa forteze o piata cu analize si numerotari fortate.
De ce complexitatea NeoWaves creste?
In ultimii 20-30 de ani teoria valurilor a devenit foarte populara. Multi oameni folosesc analiza Elliott Clasic ca pe un filtru suplimentar in strategiile lor de analiza si tranzactionare. Acesta este unul dintre motivele care ne spune ca Elliott Clasic deja este o teorie depasita.
NeoWave este o teorie care se dezvolta odata cu complexitatea pietii din acest motiv as putea sa spun ca in viitorul apropiat 10-15 ani de zile sa nu mai intalnim pe grafice patternuri Clasice  ci sa ne lovim de o complexitate si mai mare. Cei care invata in aceasta perioada cand mai exista patternuri simple/clasice o sa reuseasca sa insuseasca baza acestei teorii care este cea mai complexa forma de analiza tehnica cunoscuta.
Alegerea este doar a d-voastra!
Va urez mult success !!!
Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu