14 noiembrie 2014

EUR-RON 14.11.2014

Valuta este sangele care curge prin venele unui macro-sistem economic complex. Cand sangele este sanatos si alimentarea cu resursele necesare supravietuirii este sanatoasa, cand sangele este infectat cu diferite bacterii  devine mai putin rezistent la microbi si se imbolnaveste atat el cat si tot sistemul.
 
Am  citit pe internet foarte mute analize tehnice in care sunt spuse mii de cuvinte ca analiza tehnica  a unei paritati exotice este sau imposibila sau simpla. In ambele cazuri sunt extreme care dupa parerea mea nu au nici un sens. O valuta exotica poate fi analizata ca oricare alta valuta daca cunosti analiza tehnica financiara.
 
Sunt speculator pe pietele financiare internationale. Singurul instrument pe care nu  l-as tranzactiona niciodata  este valuta nationala EURRON, fiindca nu vreau sa-mi storc propriul sange.
 
Analiza tehnica
 
Dupa cum se vede din Weekly Plot am previzionat un trend ascendent pentru urmatoarele luni. Piata a ajuns la finalul unui pattern complex Dyametryc. Valul G al Dyametrycului pare sa fie un Triunghi Contracting cu alternanta inversa.
 
BNR lupta crancen cu devalorizarea leului si intreprinde orice masura conventionala si neconventionala ca sa mentina sub control situatia.  Devalorizarea monedei europene din ultimele luni  si incapatinarea lui Draghi, a pus o presiune enorma pe valutele pietelor emergente. Rata dobanzii de politica monetara este in cadere libera si probabil pe foarte mult timp.  Nu vad o ameliorare a situatiei cat de curand si din acest motiv  as spune MARE ATENTIE!
 
Weekly Plot
 
Va urez success !!!

Wolf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu