05 noiembrie 2014

GOLD 05.11.2014

Piata Aurului iar se prabuseste violent. Saptamana trecuta piata pur si simplu a fost violenta. Trendul de doua saptamani nu reuseste sa faca consolidari mai mari de doua trei zile. Nivelele de suport ale marii majoritati sunt sparte unul dupa altul fara ca pretul sa intalneasca obstacole.
 
In aceasta analiza am postat si graficul Monthly Plot fiindca se apropie un eveniment important in analiza NeoWave. Flatul vizibil pe Monthly Plot in scurt timp o sa fie confirmat in zona de pret 1130. Trendul Major al Aurului dupa confirmare o sa fie public - DESCENDENT!
 
Pe Weekly Plot se poate observa confirmarea retragerii valului C al Flatului de pe Monthly care s-a intamplat acum trei zile in zona  - 1200, practic a fost o reconfirmare a retragerii.
 
Sa nu uitam ca valul C al Flatului Major a fost un Impuls Terminal. Comportamentul si caracterul pietii dupa terminarea Impulsului Terminal este specific actiunii post-pattern.
 
Pe Daily Plot se vede cum am presupus un val B divizat care astept sa fie sau Flat sau Triunghi. Dupa situatia actuala as putea sa spun ca sunt posibile ambele variate atat flat cat si triunghi, dar pe variante Running.
 
Dupa depasirea nivelului de 1130 Public deschid tranzactionarea pe termen lung si mediu pe trend descendent. Piata aurului  pe termen lung speculativ se prabuseste !!!
 
Monthly Plot

Weekly Plot

Daily Plot
 
Nota: Observati stilul de tranzactionare a trendurilor. Urmariti pas cu pas care este algoritmul.
Toate analizele, tranzactionarile si pasii lor le gasiti pe acest Blog.
Va urez mult success !!!
Wolf
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu