04 noiembrie 2014

EUR-USD 04.11.2014

Instrumentul EURUSD are de 4 saptamani o evolutie laterala. Daca piata depaseste nivelul de 1.2440 numaratoarea trendului descendent o sa fie schimbata.  Tranzactionare periculoasa!
 
Weekly Plot

Daily Plot
 
Succes!!!
Wolf

6 comentarii:

  1. Iulian,
    Daca piata depaseste nivelul de 1.2440, de ce va fi numerotarea schimbata ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Dan .
    Intrebarea este simpla dar raspunsul este foarte complicat . Fiecare analiza are nivelele ei de confirmare si infirmare care se stabilesc analizand . Intr-un simplu comentariu este dificil sa expun de ce nivelul de 1.2440 este important pentru analiza actuala . Urmareste analizele si probabil o sa intelegi de ce este important acest nivel .

    Mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Iulian,
    Te intreb pentru ca valul a a fost depasit la fel si valul b si rezulta ca aceste valuri au fost confirmate ( Capitolul 3 ). Practic nivelul de1.2500 a fost depasit cea ce inseamna confirmarea finalizarii valurilor a si b si acum suntem in valul c.
    Ma gandesc ca tu presupui ca valul b este prea mic in timp fata de valul a ( nici macar nu sunt egale in timp ) si de acea, valul b trebuie sa castige mai mult timp fata de valul a, practic ai presupus ca valul b va avea o structura interna de flat.

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Iulian,
    Mai este un aspect pe care vreau sa-l clarific. Mai sus ai spus ca trebuie sa urmaresc analizele si probabil voi intelege de ce este important acest nivel. Ei bine daca cineva imi explica ceva vag ca este din domeniul medicinei, alimentatiei, industriei etc... si nu are nici-o logica, pai este o problema. Cum sa-i spui unui copil de exemplu, sa treaca strada ca va vedea el ce se va intampla ( va da masina peste el inevitabil ), in loc sa-i explici ca pe partea carosabila trec masini si nu te pot evita. Ca este bine sa se asigure inainte sa treaca strada etc....
    Crezi ca va intelege cineva care citeste acest blog daca tu nu explici macar ceva acolo de ce este important acest nivel de 1.2440 ? Poti da o referinta de exemplu, cititi capitolul x sau y sau z, sau trebuie facut conform regulilor din cartea x, sectiunea w etc....

    Cu respect,
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  5. Nivelul de 1.2440 este un nivel manipulativ exact cum vrei tu acum sa manipulezi situatia ... : )))

    Succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan,
    au fost articole precedente in care s-a discutat despre miscarea corectiva descendenta a EUR-USD. Am spus ca este o corectie dubla cu val x, si ca asteptam ori un flat ori un triunghi. Prin urmare, corectia in sine este o corectie complexa care se poate complica si mai mult. Sau nu.
    Nivelul despre care Iulian vorbeste in acest articol, daca va fi spart si cum va fi spart, va genera o alta numerotare. O alta structura cu o alta complexitate.
    Teoria Neo Wave ne invata sa pornim de la simplu la complex. Insa, uneori explicatiile sunt atat de tehnice si atat de complexe incat nu isi au locul (inca) aici. Asa si cu acest articol. Iulian ne face atenti ca exista un nivel important de care trebuie sa tinem seama. Daca se va dovedi ca este nevoie de o alta numerotare, atunci va urma si explicatia.
    Asadar, Dan, atata vreme cat piata nu invalideaza presupunerea noastra ca suntem intr-o corectie dubla, ramanem pe aceasta logica. Logica pe care ai inteles-o si datorita intrebarilor, foarte bune de altfel, pe care le-ai pus.

    RăspundețiȘtergere