12 noiembrie 2014

EUR-USD 12.11.2014

Analiza tehnica la paritatea EUR-USD are un caracter descendent corectiv. Ma asteptam la ceva mai mare interes de un curs mai slab la aceasta paritate. Draghi a luptat ca un "leu" ca cursul sa ajunga cat mai jos si acum deja  se observa in grafic o putere in crestere a valutei EUR si o slabiciune a USD.
 
In Weekly Plot se vede cum astept o miscare de consolidare in aceasta zona. Pe Daily Plot as putea sa spun ca prin faptul ca trece timpul este posibil ca valul C din faza doi corectiva sa nu fie divizat, ci sa fie un val cu o structura neclara. Faptul ca piata nu a avut o evolutie descendenta violenta saptamana trecuta imi arata ca EUR se opreste din cadere si intareste pozitiile. Mare probabilitate ca nivelul de 1.22 sa nu fie atins si consolidarea de intoarcere sa se dezvolte intre nivelele superioare cotatiei 1.22.  Oricum ma astept la o piata calma in urmatoarea perioada raportata la prima faza corectiva. Probabil sa vedem in unele zile din urmatoarea perioada miscari violente in sus cu retrageri lente. Astea o sa fie primele semnale intelese de voi ca trendul se pregateste sa capituleze.
Tranzactionare pe termen scurt PERICULOASA in aceasta zona. Pentru o mai buna intelegere cititi Cimitirul incepatorilor si al tranzactionarii INTRA-DAY.
 
Weekly Plot

Daily Plot
 
 
 
Va urez success!
Wolf
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu