25 noiembrie 2014

DAX (Live) 25.11.2014

Am 8 ordine de sell in piata si o pierdere care se mentine in limita riscului pentru aceste 8 tranzactii (vezi articol precedent). Daca ar trebui sa iau decizii privind doar un grafic simplu, cu siguranta nu as sti ce sa fac.


DAX
Insa, sa vedem cum ne ajuta Neo Wave, ce informatii ne poate da:


Daily Plot

Dupa cum se vede, valul in care mi-am programat toate intrarile in piata este un zig-zag, structura corectiva, caracteristica valurilor din triunghiurile de tip expanding.
Valul A al Zig-Zag-ului este un impuls cu valul 1 extins, valul B este o structura corectiva complexa cu val x si anume flat-x-flat. Mai mult, dupa cum se vede, valul B nu intra in zona de pret a valului A, ceea ce inseamna ca este un val de tip running: desi este un val corectiv, el nu retrage deloc valul anterior in pret.
Ne intereseaza valul C: structura lui se dezvolta pana in prezent ca o structura impulsiva cu val 3 extins.
 
Sa coboram intr-un timeframe mic, cel de 15 minute, unde identificarea patternurilor este cu mult mai complicata pentru ca ele sunt deformate. Insa, chiar si asa, aici sunt destul de clare, asa ca merita sa le urmarim.
 
Se formeaza unui impuls terminal cu val 3 extins? Este posibil.
 
14:10
 
17:14
 
Piata trebuie lasata sa se desfasoare. Sa nu incercam sa o interpretam asa cum ne dorim. Neo Wave este o teorie cu care se poate tranzactiona, pentru ca prin regulile ei asigura citirea corecta si obiectiva a pietei.
 
Mult succes!
Manuela
 
 

Un comentariu: