05 noiembrie 2014

AUD-USD 05.11.2014

In articolul din 01.11.2014 am aratat ca pe AUD-USD s-a format un triunghi expanding, confirmat atunci cand pretul a ajuns in zona de 61,8% din intreaga structura. Ce putea sa urmeze?

1. O miscare slaba a carei amplitudine sa nu depaseasca nivelul minim al triunghiului. In acest caz triunghiul expanding ar fi constituit valul 4 al structurii impulsive mai mari si atunci asteptam un val 5 de marimea valului 1.
2. O retragere completa a triunghiului expanding care in acest caz devine un val X.

Repet regula Neo Wave pentru miscarea post-pattern:
Un triunghi expanding nu poate sa fie retras de miscarea de acelasi grad cu el. Daca acest lucru se intampla, atunci triunghiul expanding este sau face parte dintr-o corectie a unui val X.

Ce a facut piata?
A retras tot triunghiul expanding atunci cand pretul a depasit si s-a mentinut sub nivelul 0.8650

Daily Plot

Ce urmeaza?
AUD-USD va continua miscarea descendenta cel putin pana la sfarsitul acestui an. Suntem in faza 2 corectiva a unei structuri complexe cu val de legatura X (triunghiul expanding) a carei prima structura este un zig-zag alungit.
Structura fazei 2 corective poate fi un flat, un triunghi sau un zig-zag.

Intrebare: Faza 2 corectiva este influentata de faptul ca am avut in valul X un triunghi expanding?
Raspuns: Nu. Odata ce triunghiul expanding a fost retras complet, el nu mai are nici o influenta asupra miscarii care va urma.

Mult succes!
 

4 comentarii:

  1. Buna Manuela,
    Tu spui asa:
    " Triunghiul expanding a fost confirmat atunci cand pretul a ajuns in zona de 61,8% din intreaga structura ".
    Unde ai pus FiBO Retracement ? De la inceputul valului a pana la finalul valului c ?
    Eu am pus fibo retracement conform attach si nu-mi rezulta retragerea de 61.8 %, chiar daca foloseam fibo de la finalul valului b, la fel nu retrage 61.8 %.

    http://vvcap.net/db/SERPMDXEMlke3ItrakmA.htp

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Dan,
    triunghiul expanding a fost confirmat cand pretul a ajuns in zona de 61,8% din intreaga structura a triunghiului. Fibo se pune pe triunghi cu 0 in maximul valului e al triunghiului si 100% in minumul valului b al aceluiasi triunghi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Manuela,
    Multumesc. Sper ca am inteles. Triunghiul a fost retras in totalitate la 0.8650 apoi pretul a retras la 61.8 % si asta a fost confirmarea.

    http://vvcap.net/db/CBegVD7qg9ym7kov853C.htp

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Dan,
    ai masurat perfect. Insa, triunghiul a fost retras mai intai 61,8% si apoi 100%. Mai intai a fost confirmat (la 61,8%) si apoi a fost retras total (100%).

    RăspundețiȘtergere