17 octombrie 2014

Partea a-2-a: De ce si cum am tranzactionat AUD-USD?

Articolul de fata este continuarea  articolului din 4 august. Voi prezenta in diferite time-frame-uri, evolutia perechii valutare AUD-USD conform teoriei Neo Wave.

Reamintesc ca prima tranzactie short am facut-o in data de 20 mai 2014.  Acum am un total de 31 de tranzactii totalizand 4.5 lots. Riscul a fost de 5.000 USD, dar niciodata nu a depasit 3.500 USD. (Tabelul cu toate tranzactiile active este prezentat la sfarsitul articolului.)
Astazi, 10 septembrie este mult mai evident ca trendul AUD-USD este descendent. Nu era asa in 20 mai. In 20 mai insa, teoria Neo Wave semnala pentru prima data ca va urma un trend descendent.

Monthly Plot
Piata continua miscarea descendenta din 24 iulie 2014.
Mentinem tranzactiile short pana cand pretul va ajunge in zona de inceput a valului c al flatului. (0.8700)

Weekly Plot

In aceasta saptamana am avut cea de-a doua confirmare a intoarcerii trendului ascendent anterior, atunci  cand pretul a ajuns in zona de inceput a valului (b), 0.9249. Suntem acum in valul (c) al unei miscari corective descendente.

Daily Plot
Valul (a) a durat 3 saptamani, iar valul (b) 4 saptamani. Structura valului (b) a fost de tip dyametric.

Asteptam o miscare descendenta de cel putin o luna. Este posibil ca acest val (c) sa fie un val agresiv a carui structura sa fie de tip complex, dublu zig-zag de exemplu.
Planul de tranzactionare:  0.2 lots de 2 ori pe saptamana.

Lista tranzactiilor active pentru AUD-USD.
Lista tranzactii active
 
 M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu